2020-10-28    
Név:
Jelszó:
  
Regisztráció
Fórumaink
Olvasói levelek (5)
Kiadja:
Magyar Jazzkutatási Társaság
1023 Budapest, Lukács utca 4.
Főszerkesztő:
Simon Géza Gábor
06-30/736-3358

Alapítva: 1995. január

2011 mérleg és közhasznúsági jelentés:
2011_merleg_khjel.pdf

A Magyar Jazzkutatási Társaság a jogszabály adta lehetőségekkel élő támogatói jövedelemadójuk egy százalékát utaltatták át egyszámlánkra. Az összeget jelen kiadvány költségeihez használtuk fel. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik bennünket és ezzel lapunkat támogatásra érdemesítették.

2007-03-29
ÚJ VUKÁN- ÉS SZAKCSI-MŰVEK
2007. április 20-án 19 óra 30-kor a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben Vukán György és Szakcsi Lakatos Béla (zongora) ad hangversenyt. Közreműködő partnereik: Miskolci Szimfonikus Zenekar, Dés András (ütőhangszerek). A koncert karmestere Kovács László.

Vukán György és Szakcsi Lakatos Béla előadóművészként és zeneszerzőként is elismert alakja a hazai jazzéletnek. Ez az este nem közös fellépésük miatt számít rendkívülinek, hiszen több évtizede játszanak együtt. A koncert különlegessége, hogy mindketten új, saját szerzeménnyel készülnek a fellépésre: Vukán György szimfonikus zenekarra, Szakcsi Lakatos Béla kamarazenekarra komponált darabot. Műveikben közös, hogy a komponált és improvizatorikus részek váltakozása nem csak a zongora-, hanem a zenekari szólamot is jellemzi.