2021-01-25    
Név:
Jelszó:
  
Regisztráció
Fórumaink
Olvasói levelek (5)
Kiadja:
Magyar Jazzkutatási Társaság
1023 Budapest, Lukács utca 4.
Főszerkesztő:
Simon Géza Gábor
06-30/736-3358

Alapítva: 1995. január

2011 mérleg és közhasznúsági jelentés:
2011_merleg_khjel.pdf

A Magyar Jazzkutatási Társaság a jogszabály adta lehetőségekkel élő támogatói jövedelemadójuk egy százalékát utaltatták át egyszámlánkra. Az összeget jelen kiadvány költségeihez használtuk fel. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik bennünket és ezzel lapunkat támogatásra érdemesítették.

2006-08-11
NEW ORLEANS SWINGFESZTIVÁL A MÜPÁ-BAN
2006. augusztus 25. és 27. között másodszor rendezik meg a New Orleans Swingfesztivált a Művészetek Palotája Fesztivál Színházában, amelyen a műfaj hazai előadói mellett külföldi előadók is fellépnek.

Augusztus 25-én, pénteken a Gyárfás Trió ad koncertet (Gyárfás István -- gitár, Czakó Péter -- nagybőgő, Cseh Balázs -- dob) Deseő Csaba hegedűművésszel, Cseke Gábor zongoraművésszel és Szalóky Béla harsona- és trombitaművésszel, Zsédenyi Adrienn énekesnővel. Az est külfödi meghívottjai horvátországi előadók: Goga Kovačić énekesnő, Ladislav Fidri trombitaművész.

Augusztus 26-án, szombaton a Jazz Steps együttes után a brit-amerikai Trevor Richards New Orleans All Stars játszik, Harriet Lewis énekesnő közreműködésével.

Augusztus 27-én a Korb Attila vezette kecskeméti Little Jazz Band, majd a cseh Melody Makers prágai big band idézi a swing aranykorát három énekes szólistával, a Havelka Nővérekkel.