2020-10-28    
Név:
Jelszó:
  
Regisztráció
Fórumaink
Olvasói levelek (5)
Kiadja:
Magyar Jazzkutatási Társaság
1023 Budapest, Lukács utca 4.
Főszerkesztő:
Simon Géza Gábor
06-30/736-3358

Alapítva: 1995. január

2011 mérleg és közhasznúsági jelentés:
2011_merleg_khjel.pdf

A Magyar Jazzkutatási Társaság a jogszabály adta lehetőségekkel élő támogatói jövedelemadójuk egy százalékát utaltatták át egyszámlánkra. Az összeget jelen kiadvány költségeihez használtuk fel. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik bennünket és ezzel lapunkat támogatásra érdemesítették.

2007-03-17
Klasszikus? Jazz?
2007. április 8-án 11 és 15 órakor a Művészetek Palotája Fesztivál Színházában a Hangverseny Fiataloknak sorozat keretében Klasszikus? Jazz? címmel rendeznek ismeretterjesztő hangversenyt.

A klasszikus zene és a jazz közös és megkülönböztető jegyeit, kölcsönhatását megismertetni kívánó, az elhangzó zenéket elemző programban olyan muzsikusok lépnek fel, akik mindkét műfajban otthonosak: Skuta Miklós zongoraművész Pozsonyban él, több nemzetközi zenei verseny díjazottja és rangos fesztiválok rendszeres vendége (Varsói Ősz, Davosi Nemzetközi Zenei Fesztivál, Salzburgi Ünnepi Játékok, Zürichi és Saalfeldeni Dzsesszfesztivá)l; a Budapest Jazz Orchestra mint big band elsősorban a klasszikussá lett jazz repertoár előadója. A koncert műsorvezetője: Retkes Attila.