2021-10-21    
Név:
Jelszó:
  
Regisztráció
Fórumaink
Olvasói levelek (5)
Kiadja:
Magyar Jazzkutatási Társaság
1023 Budapest, Lukács utca 4.
Főszerkesztő:
Simon Géza Gábor
06-30/736-3358

Alapítva: 1995. január

2011 mérleg és közhasznúsági jelentés:
2011_merleg_khjel.pdf

A Magyar Jazzkutatási Társaság a jogszabály adta lehetőségekkel élő támogatói jövedelemadójuk egy százalékát utaltatták át egyszámlánkra. Az összeget jelen kiadvány költségeihez használtuk fel. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik bennünket és ezzel lapunkat támogatásra érdemesítették.

2011-04-02
JAZZBULLETIN
A 20 esztendős Magyar Jazzkutatási Társaság lapja, a Jazzkutatás 2011. januárja óta 16. évfolyamában jár. Először papír alapon, majd CD-ROM formátumban jelent meg. Ötödik esztendeje az interneten havilapként üzemel a www.jazzkutatas.eu portálon, s mint ilyen, a kellő időben váltó lapot a Nemzeti Kulturális Alap számos alkalommal példaként állította a hazai szaksajtó egésze elé.

Az évek folyamán sok száz tanulmány és cikk jelent meg a lapban, függetlenül mindenfajta előítélettől, legyen szó stílusokról, zenészekről, zenekarokról, kiadványokról stb.

Úgy érezzük, hogy eljött az újabb váltás ideje s ezért az érdeklődőknek a továbbiakban bulletin formájában küldjük el a lap legfrissebb cikkeire (is) rendszeresen felhívó értesítőnket.

Aki az elmúlt esztendõkben e-mailben kapcsolatba került a Magyar Jazzkutatási Társasággal, vagy rendezvényeinken feliratkozott a címlistánkra a Magyar Jazzkutatási Társaság www.jazzkutatas.eu című havilapjának Bulletinjét a jövőben megkapja. E-mailt átlagosan kéthetente küldünk.

Amennyiben Ön is szeretné a jövőben megkapni rendszeresen a Bulletint, kérjük, hogy e-mail címének közlésével küldjön értesítést részünkre, hogy címlistánkra felvehessük.

Köszönjük, hogy bízik bennünk. Adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.